Autoverkoop

Autoverkoop

Ook uw nieuwe auto onderhouden wij.

Een nieuwe auto kan in de garantieperiode voor onderhoud ook terecht bij ons garagebedrijf. Hierbij blijft de fabrieksgarantie behouden.
Meer dan de helft van de automobilisten is hier echter nog altijd niet van op de hoogte. Dit blijkt uit een onderzoek van bureau Trendbox in opdracht van Bovag-afdeling Auto Bedrijven Associatie (ABA).
Dit is een opmerkelijke grote groep aangezien dit al 3.5 jaar lang tot de mogelijkheden behoort. Toen werden namelijk nieuwe Europese mededingingsregels van kracht in de autobranche waardoor ook onafhankelijke autobedrijven de beschikking hebben gekregen over technische informatie.
Hierdoor is de keuze die de consument heeft voor zijn onderhoudsadres meer dan verdubbeld. Verder bleek uit dit onderzoek dat minder dan de helft van de automobilisten niet weet dat ze naast gebruikte auto’s ook nieuwe auto’s via het eigen onafhankelijke autobedrijf kunnen kopen. Wie een nieuwe auto koopt via het onafhankelijke autobedrijf behoudt gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als de nieuwe auto elders gekocht is en men het onderhoud bij een onafhankelijk autobedrijf laat doen.

Flexibel & allround.
Uit het Trendbox-onderzoek blijkt ook dat een automobilist vooral naar het eigen onafhankelijk autobedrijf gaat omdat dit bedrijf allround is. Ze waarderen het vooral dat je er met meerdere merken auto’s terecht kunt. De gunstige prijzen komen op een goede tweede plaats als reden om het onafhankelijke autobedrijf te bezoeken.
We zien steeds meer gezinnen met twee of meer auto’s, vaak van verschillende merken. Door de nieuwe keuzemogelijkheden die de wetgeving biedt, kunnen zij nu voor een vertrouwd onderhoudsadres kiezen.

Reparatie & onderhoud.
Bij onafhankelijke autobedrijven werken vakkundige en gemotiveerde autotechnici.
Ze hebben van elk gangbaar automerk de juiste technische kennis in huis.
De technici zijn goed geschoold en beschikken over het juiste gereedschap en de modernste controle- en diagnoseapparatuur.
De bedrijven zijn dikwijls wat kleiner van omvang en er heerst een prettige, persoonlijke sfeer waarin het gewoon leuk is om te werken. Door het multimerk karakter is elke auto en elke klus weer helemaal anders. Dat geeft doorlopend nieuwe technische uitdagingen. Dus zeker geen lopende band werk.
Op al de geleverde reparatie’s en onderhoud aan uw auto geven zij natuurlijk ook de daarvoor geldende Bovag garantie