50 jaar Bovag lid

50 jaar BOVAG lid

Garagebedrijf J. van Riet viert dit jaar, iets verlaat door Corona, een wel heel bijzonder jubileum: Het garagebedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van rayonmanager Maerten Boenders ontving Jan van Riet, eigenaar van het gelijknamige garagebedrijf, een speciale oorkonde.

Garagebedrijf J. van Riet staat al meer dan een halve eeuw bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang. Garagebedrijf J. van Riet biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG.’
Garagebedrijf J. van Riet staat al meer dan een halve eeuw bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang. Garagebedrijf J. van Riet biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG.


Lid sinds 1969


BOVAG bestaat zelfs sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken in het Utrechtse café-restaurant Noord-Brabant over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.