Schadeafhandeling

Schade aan uw auto ?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Wij zorgen ervoor dat u zich over de schadeafhandeling geen enkele zorgen hoeft te maken. Als u schade hebt gereden met uw auto verzorgen wij alles voor u. Het eerste wat wij voor u doen is zorgen dat u direct een (gratis) vervangende auto krijgt.

Wij nemen contact op met uw verzekering en regelen de gehele verdere schadeafhandeling. Nadat de afspraken zijn gemaakt met de schade-expert gaan we beginnen met de reparatie. Wij zorgen dat de auto spuitklaar wordt gemaakt. Vanzelfspreken gebruiken wij alleen maar het beste gereedschap en onderdelen voor het uitvoeren van deze taak.

In het geval u de schade zelf moet betalen, krijgt u van ons altijd vooraf de offerte met daarin o.a. een overzicht van de te maken kosten. U kunt en zult dus nooit verrast worden door een hogere rekening dan was afgesproken. Vanzelfsprekend nemen wij, in het voorkomende geval, altijd eerst contact met u op mochten zich onverwachte en onvoorzien omstandigheden voordoen die van invloed zijn op de eerder afgesproken prijs. Pas na verkregen toestemming worden deze reparaties uitgevoerd.

Mede door de hoge milieu- en ARBO vereisten is het alleen maar mogelijk zelf de spuitwerkzaamheden te verrichten na het uitvoeren van hoge investeringen. Ook is het spuiten van auto’s uitgegroeid tot een hoogwaardig zeer specialistisch werk. Voor het spuiten maken we gebruik van een externe relatie waarvan wij zeker weten dat deze dezelfde hoge kwalitatieve eisen aan hun werk stellen als u dat van ons gewend bent.

Als de auto weer helemaal top is bellen wij u, en kunt u de leenauto weer omruilen voor uw eigen auto.

In alle gevallen glimt uw auto weer als nieuw.